Varför inte använda en vattenflaska som profilprodukt?

varfor-inte-anvanda-en-vattenflaska-som-profilprodukt

Vattenflaskor med tryck är perfekta profilprodukter som alla mottagare uppskattar och har nytta av. Vattenflaskor används av många varje dag och i många olika sammanhang: under träning, i bilen, på jobbet, i skolan eller hemma när man är törstig. Profilprodukter kan designas på olika sätt och vattenflaskor är inget undantag. En vattenflaska är en gåva som mottagaren behåller länge och som får ditt varumärke att exponeras under lång tid. Utbudet av vattenflaskor är stort, det finns klassiska vattenflaskor med tryck men även mer exklusiva vattenflaskor i metall eller tritanplast. Man kan välja på många olika färger och storlekar. 

Miljövänliga profilprodukter 

Det blir allt mer populärt att använda miljövänliga vattenflaskor som profilprodukter. Många vill undvika vattenflaskor i plast så att man inte får i sig skadliga kemikalier och för att värna om vår miljö. Ett företag som värnar om sin miljövänliga profil ska absolut satsa på gröna profilprodukter. Vattenflaskor med ert företags logo eller namn på stärker er miljöprofil och visar att ni är ett företag som tar ansvar för miljön. Ni framstår som både klimatsmarta och miljömedvetna. Era kunder kommer att uppfatta er som ett företag som bidrar till bättre hälsa och miljö för alla människor. 

Hur tillverkas miljövänliga profilprodukter? 

När du beställer miljövänliga vattenflaskor som profilprodukter så ska du se till att vattenflaskorna är tillverkade av biologiskt nedbrytbar plast. Det är en speciell typ av plast som tillverkas av växtfibrer, bambu och andra nedbrytbara material. Det finns vattenflaskor som har en praktisk ögla som gör att man kan hänga den på ryggsäcken eller träningsmaskinen. Det finns också lite mindre vattenflaskor som passar i mugghållare och som är enkla att göra rent. Vilken vattenflaska du än beställer kan du vara säker på att mottagaren kommer att uppskatta gåvan. 

Olika typer av vattenflaskor 

Det finns många olika vattenflaskor som passar utmärkt som profilprodukter. Det finns den klassiska sportflaskan som passar bra som en liten gåva och som finns i många olika volymer, färger och modeller. Du kan skapa en unik vattenflaska som representerar ditt företag. Om man vill ge bort en dyrare gåva så kan man istället välja vattenflaskor som tillverkas av metall, de känns lyxigare och håller längre. Tanken med profilprodukter är att de ska användas under lång tid och exponera ditt budskap under lång tid framöver. En vattenflaska i metall kommer att hålla länge och kontinuerligt visa din logo under många år framöver. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *