Snäppramar & affischramar används av många företag

Snäppramar & affischramar är väldigt värdefulla marknadsföringsverktyg för många svenska företag. Dessa ramar kan nämligen hysa vackra och spännande affischer som marknadsför företagets budskap. Läs vidare för att lära dig mer om ramarna!

Vad är en snäppram egentligen?

Du kanske undrar vad en snäppram egentligen är? Snäppramar & affischramar är helt enkelt ramar som är till för att hänga upp affischer på ett smidigt och enkelt sätt på väggar. Denna typ av ram kan enkelt snäppas upp när du vill öppna ramen för att byta ut affischen inuti. Sedan kan du helt enkelt bara snäppa igen den igen. Därav har dessa ramar fått detta namn.

Fortsätt att läsa för att få mer information om dessa ramar!

3 uppenbara fördelar med snäppramar & affischramar

Fördelarna med snäppramar & affischramar är att dessa:

  • Finns i flera olika storlekar. Dessa ramar finns att köpa i många olikar storlekar. Därmed kan du utan problem hitta den perfekta storleken för just ditt behov. Det kan ju trots allt vara en fördel om du väljer storlek utifrån storleken på den affisch som är tänkt att placeras inuti ramen. Därför kan du också behöva investera i flera olika affischramar i olika storlekar.
  • De kan användas överallt. En annan fördel med dessa ramar är att de kan användas i princip överallt och av vem som helst. Till exempel kan de ofta hittas på biografer och där används de bland annat för att marknadsföra de allra senaste filmerna. Men det finns inget som hindrar dig från att använda dessa ramar på andra sätt för att marknadsföra ditt företag och dess tjänster eller varor. Det finns helt enkelt många olika sätt på vilka du kan använda dem i din marknadsföring.
  • De kan skydda dina affischer. Ytterligare en fördel med att använda ramar av detta slag är att de skyddar dina affischer på ett bra sätt. Därmed kan du hänga upp affischerna på väggen inuti dessa ramar och ha nytta av dem under en lång tid framöver. Därför är detta en bra lösning för till exempel pubar och barer där affischer annars riskerar att rivas sönder eller på andra sätt förstöras av berusade kunder.