Förmedlare och assistansanordnare i Bohuslän

När företag marknadsförs via Googles annonsnätverk, Google Ads, brukar specifika fördelar lyftas fram (s.k. salespoints). Genom att se hur förmedlare samt assistansanordnare i Bohuslän marknadsförs blir det även tydligt vilka generella fördelar som dessa har.

Vid en sökning på Google visas först Google Ads (betalda annonser) och därefter sökresultaten. Det är bland dessa annonser som flera assistansanordnare, samt förmedlare, visas vid en sökning på Google på ”Assistansanordnare i Bohuslän”. Där går det även att se vad de lyfter fram extra mycket för att få kunderna att välja just dem.

”Vi jämför bolagen åt dig idag”

Med denna ”slogan” lyfter en förmedlare upp två fördelar med att anlita en förmedlare istället för att genomföra jämförelse av assistansanordnare i Bohuslän på egen hand.

  • Vi jämför bolagen åt dig…
    Att jämföra assistansanordnare är inte helt enkelt. Vilka ska tas med i jämförelsen? Vilka punkter ska jämföras? Vad är viktigast i en jämförelse?
    Då är det enklare att gå via en assistansförmedlare. De jämför bolagen åt dig… Detta utifrån dina behov och önskemål. Beroende på dina behov kommer därmed bolagen att ”filtreras fram” var på förmedlaren till slut enbart presenterar ett par som till stor sannolikhet kan möta dina behov.
  • …idag.
    Den andra fördelen är att det kan ”ske i dag”. Med andra ord är det enkelt och snabbt att jämföra olika assistansanordnare i Bohuslän via förmedlare. Det kan jämföras mot att kontakta bolagen själv, diskutera olika upplägg och sedan jämföra de olika villkoren. Med förmedlare går det snabbare.

”Byt assistansbolag gratis”

En annan förmedlare väljer att lyfta upp att det inte kostar något. Det finns nämligen en missuppfattning om att det kostar pengar att utnyttja denna tjänst. Men samtliga assistanförmedlare genomför tjänsten gratis. Orsaken att det kan vara gratis är att det är assistansbolagen som betalar för tjänsten. Detta genom att tjänsten ger dem fler kunder.

Jämför inte alla assistansanordnare i Bohuslän

Tjänsten som förmedlarna erbjuder är både smidig, snabb och uppskattad. Det är däremot viktigt att man som kund är införstådd med att alla assistansanordnare i Bohuslän inte är med i jämförelsen. Dessutom brukar dessa generellt enbart jämföra privata alternativ. Utöver dessa går det även att välja kommunen som anordnare, välja ett kooperativ alternativt vara egen arbetsgivare. Det absolut vanligaste alternativet är däremot att ett privat bolag anlitas vilket därmed underlättas av en assistansförmedlare. Se vidare om personlig assistans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *