Bra produkter från Skyltab

SkyltAB är ett B2B-företag som säljer displayprodukter och tillbehör. På deras hemsida, skyltab.se, presenteras fördelar med just deras E-butik. Enligt dem själva finns det därmed tre stora fördelar med företaget och dess E-handel.

 • Eget lager
  Till skillnad mot många av dess konkurrenter har skyltAB ett eget stort lager med displayprodukter. De flesta produkter som kan ses i deras E-butik (skyltab.se) finns alltså för omgående leverans. Många andra företag som erbjuder displayprodukter behöver beställa hem dem och därefter leverera. Enligt dem själva kan de alltså erbjuda snabbare leverans än flera av dess konkurrenter.
 • Egen tillverkning
  Genom att även tillverka ett stort antal produkter själv har de kontroll över produktions- och leveranskedjan. Resterande produktion sker främst inom EU vilket även påverkar dess leveransstabilitet.
 • Kundservice
  Genom att produkterna kan nås på lagret kan kundtjänst svara detaljerat på produktfrågor och eventuella önskemål. De försöker även förmedla all information om produkterna via skyltab.se för att alla kunder snabbt och enkelt ska kunna läsa om produkterna. De som ändå vill nå kundtjänst kan göra detta vardagar mellan halv åtta och halv fem. Företaget kan även nås via:
 • Mail
 • Chat på hemsidan

Skyltab.se – Ytterligare fördelar

Utöver de tre fördelar som företaget primärt lyfter fram på hemsidan nämns ytterligare.

 • 40 000 + nöjda kunder – Med många år i branschen, brett utbud och kända varumärken har företaget byggt upp en bred kundbas och mycket goda omdömen.
 • Faktura 30 dagar – En del företag har kortare betalningsvillkor, andra längre.
 • Flera betalningsalternativ – Välj mellan att betala via faktura, Swish, Payson eller Kort.
 • AAA – Företaget har högsta kreditvärdighet. Något som primärt leverantörer tittar på innan de säljer produkter.

Jämför alltid!

Som visas ovan finns unika fördelar med att handla från skyltab.se. Men alla företag har sina fördelar oavsett om det handlar om låga priser, personlig service eller extremt brett utbud. Som kund finns därmed alltid en fördel att jämföra priser och utbud mellan flera leverantörer för att därmed spara pengar på inköpen. Ett företag kan vara billigast på sopkorgar och affischprodukter medan ett annat kan vara billigast på skyltmaterial.

Disclaimer: Presentationen ovan ska inte ses som marknadsföring för skyltab.se utan som ett exempel på hur företag inom displaybranschen kan marknadsföra sin verksamhet. All information är från skyltab.se och kan ha ändrats sedan denna text publicerats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *