TV4 Play

Streamingtjänster är här för att stanna! I dagens samhälle finns det många företag och TV-kanaler som erbjuder olika typer av streamningtjänster där både priset och utbudet skiljer sig åt.

Att se på TV4 Play är gratis då det finansieras genom att reklam spelas innan och i programmen. Om man vill titta på TV4 Play helt utan reklam kan man istället se på C More men då tillkommer en kostnad per månad. Tidigare fanns programmen i TV4 Play Premium, och som då kostade, men som numera återfinns hos C More.

Vad behöver jag för att kunna se TV4 Play?

Först av allt behöver du skaffa ett konto. Det gör du genom att skapa en inloggning och helt enkelt gå därifrån. Ett konto krävs för att titta på TV4 Play och hjälper även dig som tittare då du kan få mer personligt anpassad upplevelse av tjänsten, till exempel rekommendationer efter dina egna önskemål samt att du kan fortsätta titta på programmet där du slutade senast oavsett enhet.

Du behöver också en enhet för att kunna titta på TV4 Play, till exempel dator, mobil eller surfplatta. För att det ska fungera så bra som möjligt rekommenderas en internetanslutning på minst 8 mbit/s och att en eventuell dator har minst 2 GB RAM-minne. Du behöver vidare också ha den senaste versionen av webbläsare som till exempel Chrome, Firefox eller Safari. Om du har tänkt att titta på live-material behöver du också ha Adobe Flash installerat på enheten. Om du ska titta på program i din mobil eller surfplatta behöver du TV4 Play-appen som du enkelt kan ladda ner. Du behöver vidare också se till att du har uppdaterat ditt operativsystem.

Vad kan jag se på TV4 Play?

Det finns ett stort utbud av program hos TV4 Play. Vad sägs om roliga svenska komediserier som Ack Värmland och Solsidan, underhållningsprogram för hela familjen som till exempel Idol och Hela Sverige Bakar eller klassiker som Nyhetsmorgon eller de brittiska serierna Hem till gården eller Downtown Abbey. Helt enkelt finns det här något som passar alla oavsett vad man tycker om att titta på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *