Inred med speglar i färdiga mått

Inred med speglar i färdiga mått

Om det kliar i dig och du vill inreda din hyresrätt eller din nya bostad, bör du överväga att använda dig av speglar i din inredning. Speglar är nämligen inte bara någonting som du hänger i badrummet för att spegla dig i! Så länge du kan hålla dig ifrån att fullständigt tapetsera dina väggar med dem, kan du med fördel använda speglar i färdiga mått för att få din bostad att kännas än mer öppen. Här berättar vi om några fördelar med att inreda med speglar.

Du kan titta dig själv i spegeln ofta och från olika platser

Den första fördelen med att inreda med speglar är ganska uppenbar. Till skillnad från väggkonst har speglar i färdiga mått den fiffiga funktionen att de faktiskt är användbara. De gör sig utmärkt i såväl badrum som sovrum, men du kan även använda dem i hallen för att kontrollera huruvida du har matrester mellan tänderna innan du kilar iväg någonstans.

Speglar i fullängd är utmärkta när du vill få en helkroppsbild av hela din outfit, så denna typ av spegel är utan tvekan ett bra alternativ att ha i närheten av garderoben. De gör sig även bra i eventuella gästrum, så dina gäster kan göra sig i ordning i sovrummet istället för att behöva ockupera badrummet en längre stund.

De lägger till inbillade kvadratmeter i alla rum

Du har förmodligen varit på en av de restauranger där det hänger speglar på den bakre väggen, där du luras att tro att stället är dubbelt så stort, eller hur? Du kan använda samma strategi i din lilla etta, eftersom de verkligen kan förstora ett utrymme! Om du vill få ett mindre rum att se större ut och lägga till ett djup, bör du överväga att lägga till en spegel. Detta är ytterligare en fördel med speglar i färdiga mått.

Utöka det naturliga ljuset i rummet

Om du har ett rum som inte får in tillräckligt mycket solljus, kan du placera en spegel på motsatt sida av fönstret, eller i närheten av denna. Ljuset utifrån kommer studsa i spegeln och lysa upp hela rummet! Speglar är även bra att använda i middagsrummet när du tänder en fin ljuskrona. Ljuset från ljuskronan studsar då på samma sätt och ger en varm känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *